Familjeaktiviteter

Att umgås tillsammans med familjen hör sommaren till. Hos oss finns alla möjligheter att spendera tid ihop med aktiviteter som passar hela familjen. Varför inte njuta av en dag på Orsasjön med våra trampbåtar eller en regnig dag testa på vår bowling? 

Äventyrsgolf

Vår spännande äventyrsgolf brukar vara ett vanligt inslag för våra gäster under deras vistelse hos oss. Avgör en gång för alla vem som är mästaren inom familjen. Ni ställs inför utmanande hinder som en majstång, dalahäst, björngrottor, piratskepp, vasaloppsmålet och en stor borg.

 

Pris:
75 kr/vuxen
45 kr/barn (till och med 12 år)

 

Klubbor och bollar hyrs ut genom Aktivitetscenter Kajutan under deras öppettider. Under lågsäsong (vår och höst) hyrs det ut genom receptionen. 

Bowling

I samma byggnad som receptionen ligger Orsa Bowling och McGregors Sportbar, som är öppet året runt. 

 

Utmana familj, släkt, vänner eller närmaste husvagnsgrannen i en timmes bowling. Rolig sysselsättning för alla familjens medlemmar.


Under kvällarna kör vi discobowling och släcker ner hallen så när på det ultravioletta ljuset som får dig och dina medspelare att se läckert självlysande ut, ur högtalarna strömmar allt från de senaste hitsen till gamla klassiker. 

Fiske

I närområdet finns mycket bra fiskemöjligheter! Fiskekort till Orsa Besparingsskog och Orsa Fiskevårdsområde köper du i receptionen. Om ni önskar köpa fiskeprodukter eller önskar guidade turer så finns Orsa Fiskecenter i centrala Orsa. 

 

Vid bryggan, intill 400-området, behövs inget fiskkort vid fiske med barn. I samarbete med Orsa Kommun så erbjuds detta för att främja aktiviteten mellan förälder och barn. 


Priser för fiskekort:
Dygnskort 130 kr
Veckokort 300 kr
Årskort 450 kr

Tipspromenad

Prova på vår tipspromenad, spännande och lärorik för hela familjen med frågor för både barn och vuxna. Tipsbrickor finns att köpa i Aktivitetscentrum Kajutan, butiken och receptionen.

Pris: 20 kr/st.

Trampbåtar

Hyr trampbåt och ta en tur på Orsasjön. I trampbåtarna finns det plats för fyra personer. Båtarna hyrs ut från Aktivitetscenter Kajutan och finns placerade ute vid badplatsen på Udden.

 

Till sommaren 2019 har vi investerat i större trampbåtar som gör att du enklare kan ta dig fram på sjön samt även får mer utrymme på båten. 

 

Priser:
Trampbåt: 170 kr/timme
Flytväst (ingår om man hyr trampbåt): 50 kr/3 timmar

After beach med Bärra

After beach med Blåbäret Bärra, som avslutas med barndisco.

Tisdagar och torsdagar, vecka 26-32
Tid: Kl. 19.00-ca 19.30
Plats: Orsa Bowling och McGregors Sportbar.

Musikquiz

Musikquiz för hela familjen! 

Tisdagar och Torsdagar, vecka 26-32
Tid: Kl. 20.00-ca 21.00 
Plats: Orsa Bowling och McGregors Sportbar